Posts

Showing posts from June, 2015

MDS Jun 2015

Alhamdulillah.. Tamatlah sudah MDS Jun 2015! But, sedih sangat! Lepas ni, memang kena menghadap buku, notes dll.

Saya sampai di Puncak Alam sehari sebelum daftar, 1 Jun 2015. Saya stay di homestay dekat2 je dgn PALAM.

Esoknya, kami bertolak ke PALAM selepas sarapan. Walaupun belum pukul 8 pagi, jem macam kat KL dalam PALAM ni. Hehe. Walaupun jem, saya dapat Rafflesia Aras 1. Alhamdulillah, dekat dengan aras bawah n tak perlu naik lif. Rumah saya pun dekat dengan bilik study a.k.a TV (tak sempat tengok tv pun), laundry n surau blok.

After intro dengan roomate, nama dia Ayuni. Org Kedah. Yeah! Orang utara jugak.

My housemate yang lain,

Iffah (Pahang)
Afiqah (Johor)
Ayu (Kedah)
Huda (Kelantan)
Hidayah (Selangor)
Liyana (Selangor)
Sasha (Kelantan)
Nisa (Selangor)

Hehe.. lagi berapa negeri cukup seMalaysia.

Ok, now MDS. Minggu Destini Siswa. Banyak precious memories dlm MDS ni.

First day, petang selepas Asar, PMDS (fasi), buat intro. Pada waktu malam, kami, Asasi, sibuk briefing, prepare…