Posts

Showing posts from June, 2016

My Time Capsule

Image
Bosan-bosan. Aku teringat balik kat satu beg ni. Aku panggil dia, Time Capsule. Beg ni aku isi dengan barang-barang yang dapat dari mana-mana. XD So, aku excited giler nak bukak balik beg ni. Hence, get ready dengan gambar yang banyak-banyak. Haha.


Pasal dinner ni kan.. Aku, pengetua n Encik Mizi duk kat meja yang lainnya, Croatian. Hmm.. Sah-sah la atas meja tu ada arak. Haha. Aku.. Ambik makanan dari meja buffet khas untuk vegetarian, then makan je tanpa hiraukan arak tu. Aish. Majlis sekejap pun ada arak. -_-