Posts

Showing posts from July, 2017

Dent Is Try: Semester 2

Image
Ya Allah...
Habis jugak sem 2 ni..
Alhamdulillah..

Sem ni, totally different dari sem 1 yang 'sedentary lifestyle.' Haha.

Nak baca sem 1 dulu? Kat SINI

Ok. We are going to the 2nd Semester.

Sem ni, kau akan banyak menangis kalau hati lembut macam aku. >.<

"Sesiapa yang bekerja keras sahaja akan disayangi."
"Jangan buang masa."
"You must know it already."
Yeah, welcome to the practical session.
Di mana kau habiskan lebih 60% masa sem 2 untuk praktikal.

Before we go to the real business, these are our courses that need to be learnt in this sem.

Foundation of Medical and Oral Sciences (Cardiovascular and Respiratory System)
AnatomyPhysiologyBiochemistryMicrobiologyPathologyPharmacologyOral Biology
Patient Care and Professional Development (yang ni sikit je sem ni)
Introduction To Clinical Practice (best sebab Dr Nik and SN* n DSA** yang ajar) Operative Dentistry and Endotology (tampal2 gigi or learn how to restore teeth) Prosthodontics (gigi pal…

Weird

Be weird. Being normal doesn't get you far in life. Be who you are and only who you are. Don't let nobody shape you into something else.— Day6 Jae (@Jae_Day6) July 14, 2017

Smile

Image
A notification is popped up.

I smile.
Seeing the profile picture on the notification.
Just seeing him with the shirt that I chose.

I let the notification there without open it.
And I keep smiling while doing other things.

PS: Thanks for making me hype even just a single Like.

I Can Feel It

Image
Can’t see the end, the questions continue
I ask myself again and again
If I can endure through these things
Then as if it’s nothing, I say, why can’t I?
Actually, it’s been really hard
The fact that there’s not a single person
Who will listen to my secrets that I’ve been keeping makes me sad
This reality makes me cry

Can’t see the end
When I open my eyes in bed
I still haven’t come out of my gravity defying dream
Is it morning? Is it night? I don’t even know
As I wash away the haziness at the sink
But everything stays the same
I see myself in the mirror with several days worth of makeup
My skin is ruined and I feel like I lost my goal
The dark circles underneath just get deeper

Feels like I’m floating in space
I don’t know where to go
But the stars far away pull me
I Can Feel It, I Can Feel It
I feel like I can be a light

Can’t see the end
I ran all the way from the start without rest, but why
Where did my usual self go? What am I chasing after every day?
I pray every day that it won…

Si Comel dan Si Kambing

Image
Pada suatu hari.. Di zaman milennia ini, terdapat seekor kambing tersesat di Lembah Harapan. Dia sesat kerana melilau tidak tentu hala.

Dari jauh, Si Comel sedang menyiram pokok ros yang belum kembang sambil menyanyikan lagu 20, part Seungkwan. Tetiba, Si Comel terdengar bunyi kambing mengembek. Setahu dia, tidak pernah orang membela kambing di situ.

"Kambing jadian atau apakah?" Dia tanya dalam hati.

Kerana sifat ingin tahu telah membunuh kucing-kucingnya, dia meletakkan hos air dan mencari punca bunyi kambing itu. Dia ternampak seekor kambing sedang makan bunga ros yang sedang mekar. Perasaan dia, 😀😑

"Sanggup dia makan bunga ros aku! Siap la. Aku panggang kau."

Namun, benda lain yang terjadi. Kambing itu hanya menggigit tangkai bunga ros merah itu. Lalu kambing itu pergi ke arah Si Comel. Si kambing itu seolah-olah membuat muka, 'Terimalah bunga ini.'

Si Comel ya…

μ‚¬λž‘ν–ˆλ˜κ±ΈκΉŒ

Image