Posts

Showing posts from January, 2017

Without A Heart

Image
If I say that I'm in pain, I'm scared that I'll really be in pain
If I say that I'm sad, I'm scared that I will shed my tears
Why don't I just laugh, just laugh, just laugh...
But people ask me why I'm crying...

Everyday I cry, I smile, cry then smile again
What's wrong with me, why do I do this repeditely?
Can't differentiate between bottles of alcohol and meals
So far in my life, I never felt pain this excruciating
Absentmindedly, I write your name over and over on a piece of paper
In a day, the paper becomes black and I finally let the pen go
I long for you, I hold on to my cellphone and let it go
my eyes are filling up with tears again, this seperation between us..

(Ok.. Sorry ya Allah..  😭😭😭😭)

I'm without a heart, I don't have a heart
So I wouldn't be feeling pain
Everyday I talk to myself, and put myself under a spell
But even so, I keep shedding my tears

If I say that I'm in pain, I'm scared that I'll really be in…

Origin of Yeorin Baramdo

Memandangkan dah nak setahun umur blog yang semi-berhabuk ni....

Nak cerita pasal asal usul nama blog ni.

It was taken from lyrics of.....

Super Junior - THIS IS LOVE !!

Time tu.. aku memang suka giler lagu ni. Maybe sebab..

It's lyrics. Huhu. Ayat dia, sastera..Choreography.Setting. Elegant sangat2.Video ni bersambung pulak dengan Evanesce punya MV. Siyes lawa. Tu je kut sejarah dia. Haha. First time tengok MV TIL ni.. time kat Iran. Ternampak kat MV review yang beberapa minit tu. Maka gigihla aku cari and download (kena pakai proxy browser sebab Youtube and website korea kena banned di Iran). Hahaha.
That's all from me! Salam final daripada saya!

Big Eyes on Different Side of World

Image
Jalan-jalan.
Memang hobi aku since kecik.
Sebab dah terbiasa jalan-jalan.
Abah bawak jalan merata tempat.
Made my eyes see other wonders.
Seeing different cultures.
Expanding the mind's contents. Not just for ABC and 123.
And made me extrovert.


Pernah dulu bercita-cita nak jadi doktor tanpa sempadan (doctor without borders) selepas dengar cerita pasal anak Cikgu Mardiana (Taayah) yang study medic kat Indonesia. Kebetulan, anak Cikgu Mardiana yang lagi sorang, belajar kat sini. Tengok UiTM Sungai Buloh dengan mata sendiri time tu pun dah bagi inspirasi untuk aku study kat sini since Form 3. 😆😆😆
Sambung balik pasal DWB. Teringin nak pi rawat orang randomly. Tak kira bangsa and agama. Pastu, pi jelajah mana-mana.
Cewahh. Time tu tak sedar diri tu perempuan, bakal bini orang. Kena jaga anak-anak.
Bila dah sedar.. My old ambition got shrinken. Huhu.

Started from entering my university's life..
I feel my world getting smaller.
I just clique to my classmates.
I just cling to my b…