My Time Capsule

Bosan-bosan. Aku teringat balik kat satu beg ni. Aku panggil dia, Time Capsule. Beg ni aku isi dengan barang-barang yang dapat dari mana-mana. XD So, aku excited giler nak bukak balik beg ni. Hence, get ready dengan gambar yang banyak-banyak. Haha.

Boarding pass pun simpan lagi. >.<

TIket naik tram di Zagreb. Tram tu macam keretapi yang jalan atas jalan raya.
Hahaha. Ni paling lawak. Pergi teater tapi tak faham sebab speaking dalam Bahasa Croatia. Sedih2.
Tiket last dinner time majlis penyampaian hadiah Inova Zagreb.
Pasal dinner ni kan.. Aku, pengetua n Encik Mizi duk kat meja yang lainnya, Croatian. Hmm.. Sah-sah la atas meja tu ada arak. Haha. Aku.. Ambik makanan dari meja buffet khas untuk vegetarian, then makan je tanpa hiraukan arak tu. Aish. Majlis sekejap pun ada arak. -_-

Tengok. Pergi Croatia, baru dapat postcard Malaysia. Hahahaha
Pamphlet dari booth mana entah. hehe
Ole-ole from UMP time kat Macau
Invention by SMS Lahad Datu. :D
Orang Zagreb bagi official souvenir Zagreb. <3
Buku Nota USIM yang tak kena usik. Sayang pulak.
Those tickets. Ferry Macau - Hong Kong and Hong Kong Disneyland
Stickers yang dapat setiap kali masuk tempat main di Disneyland. Aku memang suka giler masuk yang tempat sticker monyet tu. Mystical Point kut nama dia.
Haha. Benda ni lagi berzaman. Pantun!! Kertas teammate aku pun aku still simpan lagi. Lejen benda nih.
From Macau. Ada student Taiwan bagi namecard and aku ada beli simcard Macau. Senang nak call cikgu.
From Zagreb and Venice.
Lol. Ni lawak. Aku pergi booth Kidzania kat UPSI. Tapi tak leh try baju profesion tu sebab saiz kanak-kanak je. Uwaa..
Exhibition ANGKASA kat Holiday Villa Subang.
ACADREX. Dah lama tak bertapak di bumi UTP.
Nametag Muktamar Thanawi BADRI Taayah :D
Aisyah Ismail yang buatkan.
Terasa terharu pulak sebab ada nama Malaysia kat situ. T.T
Exhibition at IUKL.
Ni memang best. i-ENVEX UniMAP. Teringin nak pergi lagi...
Ni lagi lejen. Sekolah rendah agama punya. XD
Terjumpa balik cop mohor stands for 'Ai', my first character in 'Aida'. Aku beli benda ni kat bawah Macau Tower.
Keychainsss. UniSZA, UniMAP, Padang Besar, Bandung (junior sekolah bagi)..
From UPSI's exhibition. Ada dapat tshirt jugak. Tapi aku bagi kat adik aku.
Bebudak SIS buatkan. haha.
Nametag and UTP button.
PECIPTA in KLCC before Zagreb's
Ni kat Anderson. Dekat je dengan sekolah.
Yaaa... UPM! Selalu usha Dewan Banquet ni kalau lalu highway atau time naik ERL.
PEYS 2013 at UPSI
Button Batch 50 <3 Gold Jubilee! and Kelad ISAC (Imam Syafie Archery Club). 
Purse from Macau. Kalau korang perasan, Ayam-ayam tu tengah pijak bunga kan? K. Bunga is Macau. Ayam is Portugal. Why? Coz Portugis jajah Macau dulu. Huhu. That's why signboards kat Macau, Chinese and Portugese.
Directory map dalam MBK (tempat shopping kat Bangkok) pun ada lagi. Haha.

Itu la antaranya. Ada lagi. Tapi tak pe la. Ni pun dah banyak... Ni la kenangan dulu-dulu. Sekarang, aku maybe tak ke oversea dah selain aku nak pergi Haji or Umrah. :)

Doakan Aida dapat pergi Mekah dengan waktu terdekat.

Lupa pulak. Aku nak pergi Alps dan Korea jugak! XD

Comments

Popular posts from this blog

UiTM Dengkil

Interview Dentistry UiTM 2016

ED00 or DS240