Origin of Yeorin Baramdo

Memandangkan dah nak setahun umur blog yang semi-berhabuk ni....

Nak cerita pasal asal usul nama blog ni.

It was taken from lyrics of.....

Super Junior - THIS IS LOVE !!

Time tu.. aku memang suka giler lagu ni. Maybe sebab..

  1. It's lyrics. Huhu. Ayat dia, sastera..
  2. Choreography.
  3. Setting. Elegant sangat2.
  4. Video ni bersambung pulak dengan Evanesce punya MV. Siyes lawa.
Tu je kut sejarah dia. Haha. First time tengok MV TIL ni.. time kat Iran. Ternampak kat MV review yang beberapa minit tu. Maka gigihla aku cari and download (kena pakai proxy browser sebab Youtube and website korea kena banned di Iran). Hahaha.

That's all from me! Salam final daripada saya!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

UiTM Dengkil

Interview Dentistry UiTM 2016

ED00 or DS240