Charge My Heart 1


Dr Howard Farran tweeted about a female dental surgeon, Dr. Pamela Marzban on how her being successful in dentistry.

Her tips are:

You can't achieve success all by yourself
Kita tak boleh berjaya sorang-sorang. Need someone to support the vertebrae. Talk to our friends and collegues and learn their mistakes! Tak semua orang akan cerita pasal personal life diorang but try je. Haha.

Sound and strong leadership takes work, but is powerful
Erm.. I think I should join KPO (Kursus Pengurusan Organisasi) by SMF bulan Mei ni kat Melaka.

Giving back rewards yourself, as well as your community
Well, diri sendiri pun nak reward after berpenat lelah working on something. Begitu juga dengan masyarakat. Join the social works with friends. Bila buat dengan kawan, baru ada semangat nak berbakti untuk masyarakat. :D

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

UiTM Dengkil

Interview Dentistry UiTM 2016

ED00 or DS240