Sarada Wears Hijab

Aku ada kawan seorang ni. Amni namanya. Dia memang minat sangat2 dengan Naruto. Huhu. Satu kelas tau pasal minat dia gara2 dia tersalah send mesej kat WhatsApp.

Dan dia memang excited dengan filem Naruto yang terbaru ni, Boruto.. Sampaikan aku pun dah terminat kat satu watak ni. Uchiha Sarada.

Dengan gigihnya aku search gambar dia and aku 'pakai'kan dia tudung. Tapi pakai aplikasi Memopad yang boleh install dari Apple Store je. Laptop yang ada Paint Tool Sai tu, sedang di'rawat' di 'hospital'. Huhu.

So, inilah hasil yang bolehla untuk buat dp WhatsApp. :D

Thanks Amni sebab pengaruh aku. ^^


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

UiTM Dengkil

Interview Dentistry UiTM 2016

ED00 or DS240