2 Months

Sudah genap 2 bulan aku menetap di PALAM. Semakin sayang..

Tiba-tiba, sahabat dari UiTM Shah Alam beri khabar yang mendukacitakan aku. T.T

Kami akan pindah ke Dengkil!

Sedihnya.. Bak kata seorang exco, "Bila dah jadi macam family, mesti kena pindah.."

Siapa tak sedih?

Lagi satu.. Risau jugak kalau kami kena rombak kelas dan rumah.

Nak tak nak, kena redha juga lah.


"Bertemu berpisah kerana Allah."


Maybe Allah hadirkan kalian, sahabat2 PRM, untuk menyedarkan aku yang hanyut.

Tapi..

I hope this bond lasting till the Jannah. T.T

Aamiin..

I will miss U, PRM.



Nur Amalia Juhari good luck aidaaa!

Hanis Al Wahab ayuh kita sado kan mental fizikal kita..

Aina Nina dlm perjuangan ini kite x dibentangkan dengan karpet merah.. tp kita akn sering dihidangkn dengan cabaran n dugaan yg amat menguji jiwa.. jadi perlu sentiasa bersedia.. in syaa Allah.. semoga dikurniakan kekuatan..

Ahmad Ayin Sulong Sesungguhnya jalan ini panjang, jauh dan perit. orang yang sanggup melaluinya sedikit. Tetapi, janji Allah beruntunglah orang yg sedikit itu. #Celoteh_Nydp1

Nur Hafizah Abdul Latif
perjuangan tanpa ujian,,
bukan perjuangan namanya,,

teruskan melangkah dik,,

seeru a'la barakatillah 🌿
 
Nurain Shafiqah Ujian..
sunatullah Perjuangan..


Semoga Allah kurniakan kita semua Ikhlas dan Istiqamah dalam jalan kebaikan dan Perjuangan..

Izzat Basri Yang penting, kalian terus istiqomah di sana nanti.. Teruskan apa yang telah dibuat di sini.. Pastikan persatuan Islam yang bakal ditubuhkan kat sana nanti, mendominasi kampus Dengkil.. In shaa Allah.. Kalian mantop..


Huhu. Bersemangat senior-senior menyampaikan tawjihat mereka. Aku, rajin untuk menyimpan kata-kata mereka untuk ditatap seandainya aku rebah.


Antum.. Jangan lupakan ikatan kita.

In shaa Allah..

Comments

  1. Hye. I'm ex-asasian palam too. Batch 13/14... Jgn sedih2 tau. you'll gain something new there. Be happy okay. Goodluck. Fighting! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, kak ain... thanks.. ;) in shaa Allah, i'll experienced new things there...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

UiTM Dengkil

Interview Dentistry UiTM 2016

ED00 or DS240